Предвид извънредната ситуация в страната, парти магазин Веселяци обработва вашите онлайн поръчки спазвайки необходимите предпазни мерки. Физическият магазин е отворен от понеделник до събота - 14:00 - 17:00 ч.

Доставка

Уважаеми клиенти, за да избегнем неволни грешки при попълване на данни, ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение на вашата поръчка.
За поръчки направени след 15:00ч. в делничен работен ден или поръчки направени в официален, или обявен за почивен ден ще се свържем с вас на следващия работен ден.
В събота се обработват поръчките получени до 11:00ч., а поръчки получени след този час се обработват в следващия работен ден.

Доставката е безплатна за всички поръчки над 49,49лв. В случай, че поръчката не достига сумата за безплатна доставка, то доставката ще ви струва 3,99лв. за гр. София и 4.99лв за всички други населени места. Използва се куриерска компания по преценка на оператора обработващ поръчката Ви. При Ваше желание може да се изпрати с конкретна куриерска фирма, но това може да добави такса за доставка или да я увеличи, което се уточнява допълнително при потвърждение на поръчката. Моля, ако желаето доставка до офис на конкретна куриерска фирма го уточнете изрично при поръчка на последната страница.

Сроковете за доставка са до 3 работни дни, като повечето доставки се получават в рамките на 24 часа от поръчката.
След потвърждение, ще изпратим поръчката на посочения адрес.

Зареждане
Моля изчакайте ...