Доставка

Уважаеми клиенти, за да избегнем неволни грешки при попълване на данни, ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение на вашата поръчка.
За поръчки направени след 15:00ч. в делничен работен ден или поръчки направени в официален, или обявен за почивен ден ще се свържем с вас на следващия работен ден.
В събота се обработват поръчките получени до 11:00ч., а поръчки получени след този час се обработват в следващия работен ден.

Чрез интернет магазина може да изпратите поръчка, която да вземете лично от физическия магазин. В случая очаквайте обаждане от оператор преди да посетите магазина! При тази опция не се начислява цена за доставка и обработка. Поръчката ще бъде отказа, ако не бъде потърсена в рамките на 3 дни.

Работим със Speedy и Econt. Цените за доставка се променят от различни фактори, поради тази причина за да видите точната цена за доставка във вашия случай, напълнете количката с желаните продукти и попълнете данните си за доставка на страница "Каса".
При Ваше желание доставката може да се осъществие и с друга куриерска фирма, но това може да добави такса за доставка или да я увеличи, както и да забави изпращането, което се уточнява допълнително при потвърждение на поръчката. Моля, ако желаете доставка с друга конкретна куриерска фирма изберете който и да е метод на доствка и опоменете в коментара на поръчката вашите предпочитания.

Стандартните сроковете за доставка са в рамките на 3 работни дни, като повечето доставки се получават в рамките на 24 часа от поръчката.
След потвърждение от ваша страна ще изпратим поръчката на посочения адрес или ще очакваме да я вземете лично от магазина в гр. София, ул. Одрин №74.

Зареждане
Моля изчакайте ...