Балони и балони с хелий за всякакви поводи от парти магазин Веселяци
Уважаеми клиенти,
ние предлагаме пълнене на балони с хелий, декорацията им е лесна, бърза и може да се направи от всеки.
Важна информация

Добре е да се знае, че балонът с хелий издържа във въздуха 8 - 12 часа, така че поръчвайки се съобразете и с часа за който ще ви трябват.

Предлагаме и фолийни балони с хелий под формата на цифри, любими детски герои и други. Във фолийните балони хелият се задържа от 2 до 4 седмици, в зависимост от атмосферните условия. Може да се донадуват и ползват многократно. При по-ниски температури хелият се свива което довежда до отпуснат вид на балона. При местене от по-студено в по-топло помещение балона си възстановява вида.

Балоните с хелий се взимат на място, от магазина ни в гр. София, ул. “Одрин” 74, доставка на надути балони не се предлага. Надуването става при посещение на магазина или ние Ви ги подготвяме за предварително уговорен ден и час в който вие трябва да дойдете и да си ги вземете. В случая на уговорка се заплаща пълната сума на поръчката на място в магазина или чрез кредитна/дебитна карта БЕЗ да го посещавате предварително (обадете се по телефона за инструкции), преди тя да бъде приета. В случай на отказ или неизпълнение на уговорка сумата може да бъде възстановена само, ако все още не са надути балоните.

Цени

Балони - пастелни, металик - 26 см. - 1.30 лв.

Балони - пастелни, металик - 30 см. - 1.50 лв.

Балони - с печат - 30см - 1.70 лв.

Фолийни балони - 45 см. различни форми - 5.00 лв.

Фолийни балони - 53 см. различни форми - 8.00 лв.

Фолийни балони - герои около 80 - 90 см. - 9 лв.

Фолиини балони цифри - 100 см. - 14 лв.

За повече информация: тел. 0879 288 211 и 0895 397 790

Ние работим с висококачествени италиански балони: пастелни, металик, с различни печати на балоните, както и балони с формата на сърце. ♥️
Балоните винаги създават настроение и привличат внимание. Няма как да сложите балони, пред който и да е офис или магазин и той да остане незабелязан.
С тях можете да украсите и създадете празничен вид на всяко място.

Зареждане
Моля изчакайте ...