Балони и балони с хелий за всякакви поводи от парти магазин Веселяци
Важна информация

Важно е да знаете, че латексовите балони с хелий издържат във въздуха 8 - 12 часа (според размера), така че поръчвайки, се съобразете и с часа за който ще ви трябват.

Предлагаме и фолиеви балони с хелий под формата на цифри, любими детски герои и други. Във фолиевите балони хелият се задържа от 2 до 4 седмици, в зависимост от атмосферните условия и размера. Може да се донадуват и ползват многократно. При по-ниски температури хелият се свива което довежда до отпуснат вид на балона. При местене от по-студено в по-топло помещение балона си възстановява вида.

Балоните с хелий се взимат на място, от магазина ни в гр. София, ул. “Одрин” 74, доставка на надути балони не се предлага. Надуването става при посещение на магазина или ние Ви ги подготвяме за предварително уговорен ден и час в който вие трябва да дойдете и да си ги вземете. В случая на уговорка се заплаща пълната сума на поръчката на място в магазина или чрез кредитна/дебитна карта БЕЗ да го посещавате предварително (обадете се по телефона за инструкции), преди тя да бъде приета. В случай на отказ или неизпълнение на уговорка сумата може да бъде възстановена само, ако все още не са надути балоните.

Цени

Балони пастел - 26 см. - 2.70 лв.

Балони сърца - 25 см. - 2.70 лв.

Балони металик - 28см. - 3.00 лв.

Балони с печат - 30 см. - 3.50 лв.

Балони хром - 33 см. - 4.50 лв.

Балони - 45 см. - 10.00 лв.

Фолиеви балони 53 см. - 60 см. - 15.00 лв.

Фолиеви балони 63 см. - 90 см. - 18.00 лв.

Фолиеви балони цифри 102 см. - 25.00 лв.

Цената включва: балон, хелий, лента за балони.

За повече информация: тел. 0879 288 211

Ние работим с висококачествени италиански балони: пастелни, металик, с различни печати на балоните, както и балони с формата на сърце. ♥️
Балоните винаги създават настроение и привличат внимание. Няма как да сложите балони, пред който и да е офис или магазин и той да остане незабелязан.
С тях можете да украсите и създадете празничен вид на всяко място.

Зареждане
Моля изчакайте ...